Напусна ни обичаният от много бургазлии йога учител и психотерапевт

...
Напусна ни обичаният от много бургазлии йога учител и психотерапевт
Коментари Харесай

Бургас потърна в траур: Почина обичаният учител и психотерапевт Мирослав Рахнев

Напусна ни обичаният от доста бургазлии йога преподавател и психотерапевт Мирослав Рахнев. Тъжната вест заяви неговата ученичка, която е покрусена от загубата му.
Миро имаше силата да изважда душите на хората от тъмнината и ги води към просветлението. Той караше учениците си да спортуват, да се усещат здрави и щастливи. Помогнал е на стотици бургазлии в тяхното физическо, ментално и прочувствено благополучие, предава Флагман.
Рахнев страдаше от доста необичаен тип рак – Аденокарцином, който лекарите в България са отказваха да лекуват. Въпреки това той не се отхвърляше.
Близки до учителя бяха организирали благотворителна акция в поддръжка на лекуването му в Турция – за втори цикъл от специфична химиотерапия, която бе финансово непостижима за него и фамилията му. В помощ на Мирослав Рахнев да пребори подлото заболяване се сплотиха треньори, йога учители и танцьори от Бургас, които подготвяха театър от друг тип тренировки, танци и практики. Събитието щеше да бъде на 16 декември в Културен дом НХК.
Заради злокачествения епителен израстък от жлезист генезис лекарите у нас са давали на Миро едвам три месеца живот. Въпреки че заболяването се е била развила и прогнозите на лекарите да не са били положителни, изключителната психическа настройка и мощна воля на Мирослав Рахнев не го оставиха да бъде грохнал. До последния си мирис той се бореше с рака и нито за момент не оставяше своите почитатели в античното обучение.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР