Напук на сръдните, участниците в Мач на надеждата имат идеята

...
Напук на сръдните, участниците в Мач на надеждата имат идеята
Коментари Харесай

Напук на сръдните, участниците в Мач на надеждата имат идеята да направят ново грандиозно шоу

Напук на сръдните, участниците в " Мач на вярата " имат концепцията да създадат ново грандиозна шоу. То би трябвало да се състои по проект идващото лято. Тогава се навършват 20 години от последното ни класиране на огромно състезание - Евро 2004 в Португалия.

Футболните ни величия, които почетоха Стенли, са разискали тази опция след края на дуела в сряда. Още повече, че мнозина от тях тогава бяха част от националния тим.
 Йовов си е тръгнал гневен на полувремето по време на
Йовов си е тръгнал гневен на полувремето по време на " Мача на вярата "

Бижутера е напуснал Националния стадион по екип след първата част от дуела, проведен от Стилиян Петров

Първоначално са умували кой от противниците да поканят или да съберат събирателен тим от трите. България бе в група с Швеция, Дания и Италия. Четата на Пламен Марков записа 3 загуби и отпадна. Особено мъчителен бе неуспехът на старта - 0:5 от Швеция.

В последна сметка е взето решение един против различен да се изправят тимовете ни от 2004 година и бронзовите медалисти от Световното в Съединени американски щати. Не е ясно обаче по какъв начин ще се случи последното, тъй като много от героите от 1994 година не си приказват, а Борислав Михайлов, Йордан Лечков и Емил Костадинов са във война с триото Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров./ " Мач Телеграф "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР