„Например в някои райони към 31 март т.г. в Бургаско

...
„Например в някои райони към 31 март т.г. в Бургаско
Коментари Харесай

Рашков за изборната търговия: Прокуратурата и бившите държавни органи не са си мърдали пръста, за да каже един лидер: „Аз пак ги бих“

„ Например в някои региони към 31 март т.г. в Бургаско е имало тъкмо 0 досъдебни производства. Сега делата там са 11. В задачата защо състезание става въпрос. Просто се появява една интензивност в един държавен орган, какъвто е Министерство на вътрешните работи, стартира да прави това, което повелява законът. Излиза, че една институция си е седяла на мястото и не е предприемала нищо. Тя не се е състезавала в никакъв смисъл. Не е по този начин единствено в Бургас. В Монтана и София броят на досъдебните производства към 31 март също е 0. Сега да 4. В Кърджали, Сливен и Хасково от 0 стават 2. Натрупани делата стават 30. 5 пъти е повишен броят на досъдебните производства, почнали в този интервал спрямо предходния, до 31 март “, изясни той.

„ Излиза по този начин, че за това да се купуват гласове, в това число в интерес на ГЕРБ, бившето управление на Министерство на вътрешните работи не си е си е мръднало пръста, в това число и българската прокуратура. Та надпреварата е било в посока да не се разкриват тези закононарушения, да може да се търгува свободно на политическия пазар, с цел да може след това един водач да излезе и да каже: „ Аз отново ги бих “. Ето по този начин са ги биели “, безапелационен бе Рашков.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР