Напреженията между свекърва и снаха са добре познати за българските

...
Напреженията между свекърва и снаха са добре познати за българските
Коментари Харесай

Драма между свекърва и снаха в семейство Меси

Напреженията сред свекърва и снаха са добре познати за българските фамилии, а по-назад не остават и известните персони от другите народи.

Въпреки че футболистът Лионел Меси и брачната половинка му Антонела Рокуцо, с която има три деца, се считат за щастлива двойка, фамилиите им не се понасят. Говори се, че майката на Меси, Селия Мария Кучитина, била срещу връзката им през цялото време. Това е драма, за която се приказва до ден-днешен.

Доказателства за съперничеството сред двете най-важни дами в живота на известния футболист бяха обявени от медиите в Аржентина, когато Селия Мария направи чудноват ход в деня на сватбата на сина си - тя е отишла на церемонията в сиво-бяла рокля, имитираща сватбена рокля.

Тя носеше дълга бяла рокля с бродирани камъни и дантелена граница, която докосваше пода, а сватбената рокля на новата й снаха изглеждаше сходно.

Счита се за пренебрежение всеки посетител или член на фамилията, друг от булката, да носи бял цвят рокля на сватбата.

Модната журналистка Миранда Дрес написа: " Изглежда Селия е решила да пренебрегне това предписание и е решила да облече рокля, която въпреки и ефектна, не е подобаваща за майката на младоженеца. Остават подозренията дали е просто съвпадане или този жест на звездната майка удостоверява слуховете, че връзките сред Антонела и свекърва й не са положителни. “

Те се ожениха в родния си град Росарио в аржентинската провинция Санта Фе и събитието подхрани слуховете за дългогодишна неприязън сред майката на Меси и фамилията на Антонела. Аржентинските медии оповестиха, че двойката е запазила целия първи етаж на хотелския комплекс " City Center Rosario ", където е отседнало фамилията на Меси, а фамилията на Антонела е заело втория етаж, защото двете фамилии не беседват.

Аржентински публицист е попитал майката на Меси дали тя и брачният партньор й биха отишли ​​в Южна Африка, с цел да гледат играта на Меси. Той загатна, че Антонела към този момент е там и тя съобщи: " Антонела, Антонела, коя е Антонела? Твърди се, че това е провокирало напрежение в фамилията, защото Меси е бил споделил на родителите си, че ще остане в Аржентина.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР