Напрежението в Цалапица не стихва. Близките и семейството на убития

...
Напрежението в Цалапица не стихва. Близките и семейството на убития
Коментари Харесай

Убийството в Цалапица: Близките на Димитър настояват заподозреният да бъде намерен

Напрежението в Цалапица не стихва. Близките и фамилията на убития Димитър Малинов се събраха на следващ митинг нощес, с цел да изкажат недоволството си, че главният обвинен за причинител на закононарушението към момента не е открит и измамен под отговорност.

Нови фрагменти, изчистени благодарение на специалисти, както и основен очевидец

24-годишният Димитър изчезна на 20 юли, седмица по-късно беше обявено, че е бил погубен и трупът му е открит заровен под строителни боклуци край селото.

Скърбящите се събраха на лобното място на Димитър, където поставиха цветя, възпламениха свещи и резервираха няколко минути безмълвие в негова памет.

Димитър Малинов изчезна на 20 юли, седмица по-късно беше обявено, че е бил погубен

Оттам протестиращите се насочиха към дома на бабата на близнаците Динкови, които сега са в ареста, само че околните на убития упорстват обвиняването им да бъде променено от прикриване на информация в съучастие. Затова недоволните продължиха точно към тяхната къща, която бе охранявана от полиция и жандармерия.

Основен обвинен по случая е 30-годишният Рангел Бизюрев, който евентуално е съумял да избяга в чужбина. Близките на Малинов описаха, че служителите на реда от Пловдив и Стамболийски не са им оказали никакво подпомагане и те сами са издирвали убития.

Според близки и родственици на убитото момче Рангел е по-малко отговорен от  арестуваните близнаци Борислав и Валентин Динкови.  Това се удостоверява и от доказателствата, събрани досега за жестокото закононарушение.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР