Напрежението в Левски расте. И то не само заради негативната

...
Напрежението в Левски расте. И то не само заради негативната
Коментари Харесай

Предстои седмица от съществено значение в Левски

Напрежението в Левски пораства. И то освен поради отрицателната серия от 6 следващи мача без триумф в шампионата - загуба, последвана от пет равенства, с което тимът изпадна от челната шестица. Спортно-технически градусът може да бъде намален още в събота. Тогава сините одобряват Славия от 17:30 часа на " Георги Аспарухов " и с възможна победа ще се поразтоварят психически.

По-големият въпрос обаче е обвързван със стратегическото бъдеще на клуба. И от тази позиция тази седмица е решаваща. Точно след 7 дни на сините им следва Общо заседание - на 15 ноември, вторник. Една от залегналите в дневния ред точки пък е за смяна на състава на Надзорния съвет, написа " Тема Спорт ".

Един от разновидностите е Константин Папазов в действителност да хвърли оставка и тя да бъде призната. Въпросът, на който почитателите чакат да получат отговор, е ще придобие ли задграничен вложител част от акциите или контролния пакет на клуба. Преди време имаше съществено оживление по въпроса, а от " Юнайтед Груп " даже направиха цялостен одит на сините.

След това излязоха с малко изказване, че се срещат детайлно с финансовото положение. На 15 октомври бе оповестено известие. " United Group и Sports Republic към момента не са провеждали договаряния по отношение на придобиването на ФК Левски. United Group и Sport Republic няма да разясняват в бъдеще каквито и да било спекулации по тематиката. Компаниите ще разпространят публично мнение, когато договарянията бъдат финализирани, сполучливо или не ", пишеше тогава.

Може би малката врата за това какво ще става ще бъде повдигната на 13 ноември, неделя. Тогава ръководителят на УС на Левски Иво Ивков и Станимир Стоилов ще участват на колекция на сдружението " Левски на левскарите " и ще уведомят последователите за протичащото се в клуба.

Станимир Стоилов към този момент на няколко пъти призна, че поради влизането на възможен вложител " всичко в клуба е на пауза ". При нов вложител се чака първо да бъдат изчистени всички належащи задължения.
 Спортно-техническата комисия към БФС промени началния час на Вихрен - Левски
Спортно-техническата комисия към БФС промени началния час на Вихрен - Левски

Засегнат е и мачът на Лудогорец

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР