Напрежението в италианското волейболно първенство се покачва до точката на

...
Напрежението в италианското волейболно първенство се покачва до точката на
Коментари Харесай

Соколов с нов опит да класира "Лубе Чивитанова" на финал

Напрежението в италианското волейболно състезание се повишава до точката на шупване! Четири тима не престават ожесточената борба за заветните две места във финалния плейоф на Апенините. Сред волейболистите на четирите отбора попада и името на един българин - Цветан Соколов.

В четвъртък ще можете да наблюдавате четвъртите мачове от полуфиналната серия в ефира на bTV Media Group.

Снимка: legavolley.it

От 17 ч. директно по RING " Модена " излиза против " Перуджа " в опит да резервира възможностите си за трофея. Домакините изостават с 1:2 победи и триумфът в " Пала Панини " е в графата наложителен. Тине Урнаут е този, който би трябвало да вдигне тима си от тежката обстановка, в която е изпаднал. Ключът към триумфа е и опитният експерт Хулио Веласко, който ще се постарае да изпрати двойката в решителен пети мач.

Снимка: legavolley.it

Шампионите, изморени от своя тежък график, ще се постараят оптимално бързо да се класират за финала. Неудържимият Александър Атанасиевич изигра нов мощен мач в понеделник, като заби 19 точки и прати в противника в нокдаун. Сега сърбинът би трябвало да довърши започнатото, само че този път - като посетител.

От 19 ч. директно на уеб страницата btvnovinite.bg гратис и без регистрация можете да наблюдавате изявите на Цветан Соколов с екипа на " Лубе Чивитанова " против " Тренто ". Отборът на българина води с 2:1 триумфа в серията.

Снимка: legavolley.it

Дали първенците ще се класират за финала, или пък " Модена " ще прати срещата в съдбоносен пети мач?

Ще стигне ли " Лубе " до заветния край в Италия или " Тренто " ще се пребори за израняване на резултата в серията?

Отговорите - единствено в каналите на bTV!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР