Напрежението срещу вицепремиера Калина Константинова расте. Вчера тя обяви, че

...
Напрежението срещу вицепремиера Калина Константинова расте. Вчера тя обяви, че
Коментари Харесай

Цецка Бачкова: На фона на получените от ЕС специално за подкрепа на бежанците 148 млн. евро оставката на Калина Константинова е задължителна

Напрежението против вицепремиера Калина Константинова пораства. Вчера тя разгласи, че откакто украинските бежанци не желаят да бъдат извозвани с влакове и рейсове, настанявани в почивни станции в планините, то те ще бъдат настанени в лагери, един от които от затворен вид.

Държавата направила задоволително, само че нито дума за тези 148 млн. евро, които Европейски Съюз отпусна особено в помощ на бежанците. Ето и част от мненията:

Цецка Бачкова: " След срама с отхвърли на военна помощ за героична Украйна, от през днешния ден можем да се срамим и от официциалната държавна позиция по отношение на търсещите протекция украински майки и деца. И в случай че неуспехът на Калина Константинова в политиката за поддръжка и интеграция на бежанците можеше да се оправдае с неумелост, то за лицемерието и днешната ѝ надменност и цялостна некомпетентност опрощение няма.

На фона на получените от Европейски Съюз особено за поддръжка на бежанците 148 млн. евро оставката е наложителна. За морала и човечността няма какво да говорим… ".

Любомир Жечев: " Продължаваме Простотиите май е ситуацията. Тази госпожа схваща ли, че предизвика (минимум) отрицателно отношение към хората, избягали от ВОЙНА. Както показа един другар през днешния ден - изпуснахте златна опция да увеличите работещото население с няколко десетки хиляди души.

Вместо да ги настаните в провинциални градове, в които има ПРЕДОСТАТЪЧНО свободна леглова база, лечебни заведения, магазини, опция за намиране на работа и пр, вие субсидирахте няколко месеца четиризвездни хотели и в този момент се чудите за какво не желали да отидат на майната си, с цел да живеят във фургон като кактуси. Не знам, не знам… ".

Източник: Tribune
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР