Напрежението между БФС и Димитър Бербатов пак се покачи. Рекордьорът

...
Напрежението между БФС и Димитър Бербатов пак се покачи. Рекордьорът
Коментари Харесай

Напрежение между Бербатов и БФС

Напрежението сред БФС и Димитър Бербатов отново се повиши. Рекордьорът по голове за България е сигурен, че един ден ще смени Боби Михайлов на президентския пост. От " Бояна " не му останаха длъжни и дадоха отговор, че водачът на опозицията е млад пенсионер, който си търси работа.
" От 2005 година са се сменили 14 треньори, постоянно те са отговорни. И в никакъв случай хората, които взимат тежките избори и назначават тези треньори. Крайно време е това да се промени.
БФС са въвлечени в целия развой. Треньорът не е назначен самичък и тези, които са го поставили, би трябвало да носят отговорност. Това са 15 години на неверни решения. Имаме и гласна, и негласна поддръжка, само че това е тъй като е насаден боязън след толкоз години ръководство ", сподели пред Българска национална телевизия Бербатов.
" Ситуацията в България е зле. Без мощна страна буксуват доста сфери от живота, спортът - също. Тъй нареченият екип от някогашни играчи прекали. Преди всеки мач нападат футболистите, тима и футболния съюз. Малко да се осъзнаят и да слязат на земята. Те единствено вредят, а не оказват помощ на националния тим. Но в България това е обикновено - всеки, който е в профил, единствено оплюва и ругатни.
Бербатов и компания не са работили във футбола, нямат и ден административен стаж. И в това време имат искания да управляват, което е неуместно ", сподели пред " Блиц " вицепрезидентът на БФС Емил Костадинов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР