Напрежение зрее в село Николово заради побой над непълнолетенСлучаят е

...
Напрежение зрее в село Николово заради побой над непълнолетенСлучаят е
Коментари Харесай

Напрежение в село Николово след побой над тийнейджър

Напрежение зрее в село Николово поради побой над малолетен

Случаят е от събота вечерта, когато татко на 11 деца атакува 17-годишно момче на детската площадка и стартира да го души. Случаят на експанзия се проверява от полицията, осведоми.

До случая се стига поради паркирани край площадката колела на група деца. Живеещият в съседство Красимир Тодоров е неудовлетворен и откакто разхвърля колелета, атакува 17-годишния Ивайло.

„ Хвана ме, удари ме в камък и аз си ударих главата и тогава нищо не видях, единствено черно. И той ме дърпаше, и дърпаше ми тениска, тя е скъсана, хващаше ме за гушата, душеше ме, най-после ме ритна в лицето “, споделя момчето.

Майка му Мариана Петкова схваща за случая от комшия. „ Комшията от горната страна се обади и сподели – вървете да видите, Красимир пребива сина ви. И аз изскочих, да го видя накъде е и незабавно звъннах на 112. Полиция, кола за спешна помощ, ходихме в незабавното. Ако беше го умъртвил, какво вършим, не знам. В потрес сме “, споделя дамата.

След побоя момчето се оплаква от болки в главата, врата и постоянно прилошаване. Освидетелстван е от правосъден доктор и родителите му ще заведат дело. „ Просто това не е обикновено възрастен човек да посегне на дете. Не знам по какъв начин да го нарека “, споделя вторият татко на Ивайло Марин Маринов.

А жителите на Николово започнаха подписка за изгонването на фамилията на Красимир Тодоров. Хората споделят, че семейството е нападателна и не я желаят в селото.

„ Не е първият, просто до момента не е имало подобен побой. Отделно тук непрекъснато те имат тая площадка за персонална тяхна благосъстоятелност. Децата идват тук със боязън, а някои към този момент стопираха да идват. Защото те атакуват – словесно, а някой път и физически. Има проблеми в детската градина поради тези хора, има проблеми в учебно заведение, доста родители си реалокираха децата. Докога би трябвало да ги поносим “, декларира жителката на Николово Даниела Георгиева.

Кметът Златан Ванев признава, че има голямо напрежение измежду локалните хора и отрицателни настроения против фамилията с 11 деца. Според него би трябвало да се намесят обществените служби.

От полицията обявиха, че има формирана инспекция по случая, а материалите ще бъдат докладвани на прокуратурата.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР