Напрежение в Русе заради видео с агресия над момче.Клипчето бе

...
Напрежение в Русе заради видео с агресия над момче.Клипчето бе
Коментари Харесай

Десетки се събраха тази вечер пред блок в Русе, заради клип с агресия над момче

Напрежение в Русе поради видео с експанзия над момче.

Клипчето бе оповестено през днешния ден в обществените мрежи и възмути десетки младежи, които се събраха пред блока, в който живее нападателят.

На фрагментите се вижда по какъв начин момче постанова с юмруци с лицето друго момче. Инциденът е станал през април, само че видето е било оповестено през днешния ден в обществените мрежи и възмути десетки русенци, които се събраха довечера пред блока, в който живее нападателят. Клипът предизвика десетки мнения от възмутени хора, предава Българска национална телевизия.

Малко по-късно момчето, което е посочено за хулиган, разгласява пост, в който се извинява за стореното. Въпреки това пред блока му се събраха младежи, които не познават пострадалия, само че показаха поддръжката си и се оповестиха срещу експанзията.

" С това момче бяхме в едно заведение. Отидохме в тоалетната и той реши да ме пребие. След това ме залаши, че ще нарани околните и фамилията ми ", описа пострадалият Иво Бонев.

Събралите се младежи описаха, че преди седмица нападателят е пребил и друго момче.

" Преди седмица някъде имаше още едно момче, прочут. В момента той е със счупено ребро, ключица, два часа са го били ", сподели Бонев, шред Българска национална телевизия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР