Напрежение в парламента при обсъждане на второ четене на промените

...
Напрежение в парламента при обсъждане на второ четене на промените
Коментари Харесай

Депутатите обсъждат промените в Закона за енергетиката, стигна се до напрежение в парламента

Напрежение в Народното събрание при разискване на второ четене на измененията в Закона за енергетиката, които не престават и в този час.

Ще скочат ли цените на тока за бита, откакто семействата излязоха на свободния пазар и по кое време, както и каква ще бъде ориста на НЕК.

" Сметките за ток на всяко българско домакинство ще се вдигнат няколко пъти от 1 януари 2026 година, в случай че този законопроект бъде признат в този му тип. Управляващите подариха нуклеарните ректори, предопределени за АЕЦ " Белене " на Украйна, а всеки месец мислят по какъв начин да затворят ТЕЦ-овете ", съобщи Йордан Тодоров от " Възраждане ".

" 2026 година е надалеч да става каквото ще. Ние да приемем този законопроект, тъй като Асен Василев би трябвало да си върже бюджета. Така излиза. За мен персонално това е скандално. Този законопроект няма място в тази зала. Откажете се господин министър ", прикани Драгомир Стойнев от " Българска социалистическа партия за България ".

" Ако този закон мине без нито една корекция и по метода, по който е препоръчан, това ще докара до риска от извънредно високи цени за битовите консуматори и е хубаво чист специалист да ни изясни по какъв начин можем да " метнем " енергото и да си понижим сметките с 8 хиляди лева, само че ми е по-важно министърът да отговори ", сподели още Тошко Йорданов от " ИТН ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР