Напрежение между привърженици и противници на ЧВК Вагнер в град

...
Напрежение между привърженици и противници на ЧВК Вагнер в град
Коментари Харесай

Напрежение между привърженици и противници на Вагнер в Ростов на Дон

Напрежение сред последователи и съперници на ЧВК Вагнер в град Ростов на Дон. Кадри в обществените мрежи демонстрират физически конфликт сред двете групи и опит да бъдат разтървани.

Supporters and opponents of Wagner PMC are being separated. Tension is rising in Rostov-on-Don.

По-рано през днешния ден жителите на Ростов на Дон бяха предизвестени за вероятното прекосяване на военна техника по улиците и приканиха жителите да останат на закрито от съображения за сигурност, предават съветски медии, представени от Българска телеграфна агенция.

" Във връзка с вероятното прекосяване на военна техника по улиците на града ви апелирам да бъдете извънредно деликатни и внимателни. За ваша сигурност не излизайте от домовете си, изключете пътуванията до централната част на Ростов и не оставяйте децата си без контрол ", съобщи ръководителят на градската администрация Алексей Логвиненко.

Той посочи, че здравните заведения в града работят обикновено, пациентите получават рутинна здравна помощ. " Няма спирания в работата на колите за спешна помощ. Броят на повикванията на колите за спешна помощ е в границите на естествения ден ", уточни Логвиненко.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР