Напрегнатият и пълен с обрати елиминационен сблъсък на титани определи

...
Напрегнатият и пълен с обрати елиминационен сблъсък на титани определи
Коментари Харесай

Александър напусна Игри на волята след неочакван обрат

Напрегнатият и цялостен с обрати елиминационен конфликт на титани дефинира Александър да завърши присъединяване си в „ Игри на волята: България “. Почти от самото начало той доминираше на Арената и възможностите за победа на Екатерина изглеждаха минимални. Въпреки това, своенравната състезателка съумя да обърне играта в решителен миг и се оправи с предизвикването секунди преди съперника си.

За собствен съдружник Екатерина избра индивида, на който има най-вече доверие и за който е сигурна, ще ѝ донесе най-голяма поддръжка – сестра си Йоанна. Александър пък се спря на Николай, който в никакъв случай не го е предавал в сложни моменти и е бил негова опора. Изпитанието тества три качества на двамата избраници – умелост, сръчност и точност. В огромна част от борбата Йоанна водеше, само че в последна сметка Николай съумя да се оправи по-бързо. По този метод завоюва преимущество за Александър, което обезпечи 1 минута по-ранен старт в същинския конфликт.

Пътят към спасението в елиминационната борба мина през мистичните знаци на родните шевици и свещените знаци на първата българска писменост. От двамата състезатели се изискваха мощ, скорост, умелост и най-много памет. За да завоюват, Екатерина и Александър трябваше да наредят домино в избран ред, да решат лабиринт и за край да подредят пъзел. В първия стадий, когато играчите събираха една по една плочките от доминото, минавайки през разнообразни трудности по трасето, Александър сподели забележително движение и предпочитание за победа. Той реализира безапелационна преднина, която изглеждаше недостижима досега, в който Екатерина съумя да означи непредвиден поврат. Участничката резервира хладнокръвие от самото начало и точно хладнокръвието ѝ оказа помощ да се избави. Освен с първото място и стоте златни гроша на спечелилия, тя се завръща в племето на Рибарите и с плячкосаното благосъстояние на противника си.

„ Тръгвам си с чувството, че съм същински победител. Играх, лях пот и сълзи на Арената. Щастливец съм, че имах неповторимата опция да бъда част от едно необикновено прекарване наречено „ Игри на волята “, разяснява претърпяното в приключението Александър.

В понеделник териториалната борба сред останалите две племена в предаването ще дефинира къде ще живеят те през новата седмица – край Дивата река или в първокласната Резиденция. Ще съумеят ли да активизират силите си за победа Рибарите или Жътварите за следващ път ще покажат превъзходство?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР