Направихме едно символично пътуване от Септември до Велинград с влака-теснолинейка

...
Направихме едно символично пътуване от Септември до Велинград с влака-теснолинейка
Коментари Харесай

Нинова с теснолинейка от Семптември до Велинград: Имаме план за развитие на балнеотуризма |

Направихме едно алегорично пътешестване от Септември до Велинград с влака-теснолинейка в поддръжка на района за развиване на туризма, за избавяне на българската гора, за обезпечаване на работни места, тъй като нашата стратегия е насочена напълно с грижа към хората “, съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред социалисти и симпатизанти на партията във Велинград. 

По време на железопътния преход сред двете гари във вагоните на теснолинейката Нинова бе придружавана от 104 членове на Българска социалистическа партия от област Пазарджик, сред тях претендентите за депутати от листата, регионалният и общински ръководители от района. 

34 членски карати връчи по време на пътуването във влака водачът на българските социалисти на нови членове. Енергетици, икономисти, инженери и мениджъри по логистика получиха своите електронни партийни карти. 

След посрещането й с цветя и самун и сол на гарата във Велинград, Нинова посочи: „ Имаме специфичен проект за развиване на балнеотуризма като една страна с най-вече минерални извори, които занапред могат да донесат на района и на България икономическо развиване, работни места, положителни интернационалните връзки, тъй като нашият проект планува контракти с други европейски страни, които да изпращат тук на лекуване посредством техните осигурителни институти хора, които имат потребност от лекуване с нашите минерални води “. 

Корнелия Нинова връчи електронни членски карти на новопостъпили социалисти и от града с лековитите извори и още един път акцентира значимостта на Българска социалистическа партия на тези избори и значимостта на вота: „ Четири години ние доказахме, че желаеме да сменим този модел на ръководство. Бяхме безапелационна и ясна съпротива. Не се поддадохме нито на изкушенията, нито на заканите на тази власт. Доказахме, че желаеме и можем да изградим опция. И през днешния ден заставаме с чисто лице на честни хора, които не продадохме ползите на подкрепящите ни и се обръщаме към всички, които желаят тази смяна. Не се опасявайте и гласувайте свободно! Ние имаме проект за ръководство, имаме мощни екипи, в листите ни има почтени хора, които да изпълнят този проект за ръководство, тъй като желаеме демографски постоянна, образована и здрава нация, която прави съвременна стопанска система, която има просвета и нематериалност, разрастващи българщината, която има сигурност и успокоение в домовете си и на улицата “.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР