Направих всичко по силите си. Оттук нататък отговорността е на

...
Направих всичко по силите си. Оттук нататък отговорността е на
Коментари Харесай

Трогателно на прощаване Нинова сподели, че направила всичко по силите ѝ

„ Направих всичко по силите си. Оттук нататък отговорността е на президента “, написа във Facebook лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя посочи, че на следващия ден мандатът ще бъде върнат на Румен Радев несбъднат. Това по думите породило доста терзание в десетки асоциации и работодателски организации, както и на жители.

„ Твърдението на всички е, че хаосът с цените на енергоносителите, който се задава и неналичието на решения на КЕВР, ще бъдат съдбовни за стопанската система и фамилиите. Настояват за незабавни решения на държавното управление в оставка и на Народното събрание. Искам да им кажа: направих всичко по силите си, с цел да оказа помощ. Предложих открити и почтени договаряния за държавно управление, което да даде сигурност и успокоение. Атакуваха ме, че подражавам, с цел да остана министър “, написа още Нинова.

Според нея настояването й да задържи мандата до 15 август е нахлуване, тъй като нарушава Конституцията и го прави от жадност за власт.  

Ето какво още написа Нинова:

„ Внесох стратегия и закони, които щяха да решат доста от проблемите. Днес дори и не ги позволиха в дневния ред на Народното събрание.

Направих всичко по силите си. Проявих самообладание, търсих мостове, предлагах решения. Сега се схваща, че съм била права, само че е късно. Утре връщаме мандата. Яростта, омразата и желанието за бързо идване на власт на остарелия модел на ръководство от страна на ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и “Възраждане ”, умъртви всяка опция за държавническо и рационално решение за излизане от рецесията. Оттук нататък отговорността е в ръцете на президента и на тези, които не демонстрираха никаква грижа за хората и грам мисъл за идващите месеци.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР