Направих списък с всяка една задача, която сме си поставили.

...
Направих списък с всяка една задача, която сме си поставили.
Коментари Харесай

Премиерът акад. Денков към полицаите: Заставаме зад всеки, работил по закон

Направих лист с всяка една задача, която сме си сложили. Непосредствената е образуване на почтени избори, нито за ден не е серпантина и битката с незаконните мигранти. Тя ще обезпечи постигането на външнополитически и външноикономически цели.

Наред с това стоят битката с битовата престъпност, с домашното принуждение, с постигането на пътна сигурност.

" Все по-добре реагираме, когато има проблем. Когато се случиха бедствията в Северозападна България, в Царево, реагирахме добре. Мога да ви уверя, че вашите старания, вашата битка на терен, ще бъде подкрепена на политическо равнище. Така ще можем доста по-добре да работим за предварителна защита ", сподели на служителите на реда и пожарникарите министър-председателят. 

Когато работите по закон, когато изпълнявате отговорностите си, вие ще имате цялостната поддръжка от мен и държавното управление, добави Денков и по този начин косвено загатна, че поддържа служителя на реда, прострелял грабителя Светльо Младенов, опитал да избяга от арест. 

Изпълните ли вашата част от дилемите, ще имате поддръжка даже за улеснение на активността ви в бъдеще, уточни министър председателят. И изясни, че държавното управление няма да се води от интриги, а ще се изчака политическото управление на Министерство на вътрешните работи да направи оценка и разбор, и тогава ще се вземат решения. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР