Направих психологическият портрет на малкия Александър от Перник и на

...
Направих психологическият портрет на малкия Александър от Перник и на
Коментари Харесай

Испектор Иво Бешков: Близките на Сашко се стремят да го впишат в нашето общество

Направих психологическият портрет на дребния Александър от Перник и на неговия татко. Най-важното е следователно да се придобие годна за потребление информация, въз основата на която да предвидим вероятните дейности на детето, т.е. какво може да се е случило с него. Това сподели в студиото на " Денят стартира " гл. контрольор Иво Бешков - шеф на бранш „ Криминална логика на психиката " към Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи.

" На база на показанията на близки, на другари, на фамилията - за това дете са полагани изключително огромни грижи. Това не е нормално дете, то е с разнообразни качества. От него можеше да се чака нещо напълно друго, което да ни изненада. То живее в личен свят. Информацията беше, че е извънредно интензивно дете, т.е. хиперактивно. Физически крепко дете е ", уточни инспекторът.

Бешков удостовери, че детето не се е губило за първи път, макар че са полагани за него положителни грижи от бащата, от баби и дядовци, от учители, психолози и логопеди. Детето е обгрижвано.

" Близките хора се стремят да го впишат това дете в нашето общество. Да може да бъде потребно както за себе си, по този начин и за останалите. Ходи на учебно заведение и има асистент, който го води и който се грижи за него там. Да може да придобие познания и умения, с които да продължи да бъде независим в живота ", изясни още Иво Бешков.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР