Напоследък в социалните мрежи все по-често можете да срещнете текстове

...
Напоследък в социалните мрежи все по-често можете да срещнете текстове
Коментари Харесай

Какво означава, ако линиите на дланта ви образуват буквата М?


Напоследък в обществените мрежи все по-често можете да срещнете текстове на астрологични тематики, гадания с Таро карти, духовни практики и какви ли още не съвременни техники, които дават опция да узнаете освен това за себе си. Сега обаче ви предлагаме да се запознаете с един различен способ, а точно какво се крие зад линиите на вашите длани. Той може да ви помогне да разберете предишното си и да се информирате за бъдещето си.

Ето какво описват за вас линиите, които образуват писмен знак М.
googletag.cmd.push(function() { googletag.display(`intext-banner`); });Видовете линии
Съществува линия на главата, линия на любовта, линия на живота и линия на ориста. Линията на главата символизира вашите умствени черти и персона, линията на любовта демонстрира вашите прочувствени черти и упования за взаимоотношенията в живота ви, а линията на живота съставлява вашето здраве и дългоденствие. Разположението на линиите е както следва - линията на живота е най-дългата, започваща от свивката на ръката и приключваща при започване на дланта. Линията на главата е правата диагонална линия тъкмо над линията на живота. Линията на любовта или още наречена линия на сърцето е извита линия малко под пръстите ви, явяваща се успоредна на линията на главата. Линията на ориста се простира от върха на линията на главата и продължава надолу паралелно на линията на живота, тя от своя страна съставлява интуицията, само че не всеки има такава линия. Именно линията на ориста свързва линията на главата, любовта и живота и образува писмен знак М.
Ако имате писмен знак М?
Когато всички линии на вашите длани са свързани в едно, това ви прави благословени с шанс. Буквата М символизира още мощна вътрешен глас, увереност и кариерно израстване. От друга страна, може да значи, че сте склонни да мислите прекомерно или да изпълнявате доста изтощителни задания през живота си. Но в случай че и двете ви длани имат писмен знак М, това допуска страхотни резултати, идващи от вашите старания.
Ако нямате писмен знак М?
Дори и да нямате писмен знак М на дланите си, това не значи, че не сте интуитивни или изобретателни. Наличието на този знак е много необичаен знак. Но не се тревожете, вие имате страхотни черти и персона, както и собствен личен шанс, които са предопределени от дължините на вашите линии. Най-точното установяване обаче на вашите линии на дланите може да се направи от експерт. 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР