Напоследък в Ботев имат проблеми с времето. Някои неща стават

...
Напоследък в Ботев имат проблеми с времето. Някои неща стават
Коментари Харесай

Фенове на Ботев, не убивайте пианиста

Напоследък в Ботев имат проблеми с времето. Някои неща стават с месеци по-късно, други с години забавяне би трябвало да станат. Вчера обаче в Коматево означиха празника на Вси Светии, месец по-рано. Понеже Желко дава изявленията на британски - през вчерашния ден за него беше Хелуин (и той месец по-рано).

11 тиквени фенера се разхождаха по терена и не знаеха къде тъкмо са лакомствата. А те си бяха ясни - два гола във вратата на Славия и дори и награда щеше да има. Два ли споделих? Това напоследк е разкош за почитателите на Ботев. Жълто-черните са най-слабия отбоор откъм маркирани голове (не поставям в сметката разпасаната команда на Витоша). В актива на Ботев има 9 попадения и половина. Половинката е този гол през днешния ден, който си беше изцяло постоянен, само че Никола Попов реши друго.

Четири месеца след злощастния край за Купата ситуацията в Ботев е още по-трагично. Пенкилер за тази болежка няма, само че би трябвало да се взимат решения. Кой кого е изгонил и кого е довел, никой от почитателите не го интересува. Дали Адалберт Зафиров изобщо работи нещо или не, няма значение, защото той не е от факторите на терена. Там е царството футболистите. Лошото е, че в последните десетина мача играчите на Ботев са като самуилови воини, освен това без стотник с едно око.

Признавам, че толкоз противен футбол не съм гледал от времето на Димитър Христолов и италианската инвазия от безработни футболисти. Няма значение дали Желко е изгонил играчите, или господин Зафир. Ясно е, че и двамата не са си свършили работата - просто има още 15-16 индивида за преследване.

Един апел към почитателите на Ботев: Не стреляйте по пианиста, той толкоз може. Не се ядосвайте, от време на време би трябвало да сте и безразлични. Ако желаете нещата да се оправят, оставете на мира играчи, треньори и междинното звено. Просто пропуснете един мач на Ботев. Следващото домакинство е против Лудогорец на 19 октомври. Купете си билет, в случай че не желаете да ощетявате клуба и не влизайте на стадиона. Нека играчите поработят на мира и пред прани трибуни, с цел да не се смущават и да падат от анонимници като Макс и Мориц от " Овча купел ".

Приятели, шефовете, шефовете, треньорите и футболистите в Ботев имат потребност от Ден за размисъл. Подарете им го на 19-ти октомври.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР