Напоследък в България непрекъснато се повтаря една огромна, опашата и

...
Напоследък в България непрекъснато се повтаря една огромна, опашата и
Коментари Харесай

Волгин: Опитват се да ни внушат, че у нас има някакво страховито разделение

Напоследък в България непрестанно се повтаря една голяма, опашата и извънредно глуповата неистина. Опитват се да ни внушат, че имало у нас някакво страховито разделяне. 50% от българите били " прозападни ", а другите 50% били " проруски ". Според говорещите телевизионни глави половината население било " съвременно и демократично ", пък другата половина от народа бил " немодерен и закостенял ". Нищо с изключение на глупотевини не съдържат сходни изказвания.

Това написа в профила си във Facebook журналистът Петър Волгин.

" Истината е напълно друга. Огромното болшинство от българите са естествени хора. И тъй като сме естествени и здравомислещи, въобще не сме съгласни България да се разпознава с истеричавата русофобия. Да, прибалтийските страни, както и Полша, имат всички учредения да бъдат русофобски настроени. Ние обаче нямаме техния отрицателен исторически опит с Русия. И по тази причина не желаем да ни причисляват към тази групичка ", акцентира Волгин.

" Проблемът е там, че има едни пет %, хайде, дано са 10 % от популацията, приказвам за по този начин наречения " хайлайф ", които постоянно се вършат на по-католици от папата. През първата половина на 20 в. това бяха прогермански настроените, през втората половина на предишния век това бяха просъветски настроените, а в този момент са проамерикански настроени. Това е " елитът ", който постоянно обслужва непознатите началници ", уточни журналистът.

" И тъй като този " хайлайф " през днешния ден е непрекъснато в тв приемниците, а там са и неговите интелектуални лакеи, може да се сътвори усещането, че в действителност има някакво разделяне петдесет на петдесет. Няма такова. Има 90% естествени хора против 10 % /максимум/ платен от евроатлантическите началници " хайлайф ". Затова и съм спокоен за бъдещето на България. Защото купеният от чужденците " хайлайф " рано или късно ще си отиде. Разбира се, колкото по-рано, толкоз по-добре за всички ни ", написа в умозаключение Петър Волгин.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР