Напоследък тематичните Glow in the Dark партита са изключително популярни

...
Напоследък тематичните Glow in the Dark партита са изключително популярни
Коментари Харесай

Как да си направим новогодишно Glow in the Dark парти у дома

Напоследък тематичните Glow in the Dark празненства са извънредно известни освен по клубовете, само че и като една истинска концепция за ваучър вкъщи. И в случай че сте решили да посрещнете новата година измежду другари в домашна атмосфера, можете да извършите тази празнична нощ незабравима, като сами организирате своето светещо в тъмното празненство.

Ето и няколко съвета по какъв начин да осъществите концепцията за новогодишната нощ вкъщи.

На първо място започнете с поканите за празненството. Добре е тяхната визия да е в звук с тематиката, като за задачата можете ръчно да изработите красиви предложения в ярки неонови цветове. Не забравяйте да кажете на своите посетители да бъдат облечени в бял или неонов цвят за още по-ярко празненство въодушевление. Това може да бъде маркирано в поканата, като добавите условието за дрескод: неон или бяло.

Разбира се, началният час на празненството ви би трябвало да е в тъмната част на вечерта, а с цел да подготвите в допълнение дома си, можете да покриете прозорците с плътни пердета, щори или да залепите тъмна хартия.

Следващата стъпка е да осветите празненство зоната, като замените елементарните крушки с черни или LED крушки. Под тази специфична светлина всеки неонов или бял цвят ще засвети блестящо, в това число и зъбите на вашите посетители. За спомагателен акцент, прибавете всевъзможни искрящи или LED аксесоари, като светещи пръчки или неонови гривни, които можете да раздадете на своите посетители. Подобен вид аксесоари ще намерите в карнавални магазин или пък си поръчайте онлайн.

И не на последно място наложително би трябвало да се погрижите и за напитките. Практически всеки един коктейл може да засвети в тъмното, в случай че към него добавите някоя от следните съставки:
Енергийна или спортна напитка с витамини от група ВТоникКлуб содаМлякоПовечето оцветители за хранаАбсент
А откакто забъркате и коктейлите, е време светлинното новогодишно премеждие за вас и вашите посетители да стартира!

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР