Напоследък темата за новата любов на Брад Пит - в

...
Напоследък темата за новата любов на Брад Пит - в
Коментари Харесай

Звездите, които се хванаха за косите

Напоследък тематиката за новата обич на Брад Пит - в лицето на Чарлийз Терон, става все по-актуална. Вълнува ни освен дали двамата в действителност имат връзка, а и по какъв начин реагира някогашната брачна половинка на Брад Пит, Анджелина Джоли, която от много време не се обича изключително с Чарлийз Терон.

Двете актриси неведнъж са влизали в пряк конфликт за една или друга роля и има известна нетърпимост посред им. Именно неявната омраза сред Анджелина Джоли и Чарлийз Терон стана и повода да поразровим за още звездни " конфликти " през годините. Разбира се, това надалеч не са всички свади сред известните персони, само че сигурно са такива, на които си коства да обърнем внимание.

Мадона и Лейди Гага
 Снимка 402277

За неналичието на благосклонности сред две от иконите в попа - Мадона и Лейди Гага, е ясно на всеки. С годините и двете доста пъти обществено дискутират обстоятелството, че не са си любимки една на друга.

Самата Мадона споделя още при започване на музикалната кариера на Гага, че очевидно колежката й се пробва да я имитира и по този метод по-лесно и по-бързо да се снабди със славата, за която тя се е борила да стигне в продължение на години.

Дуейн Джонсън и Вин Дизел
 Снимка 402278

Макар по всичко да проличава, че към този момент са заровили томахавката, през 2016 година доста медии писаха за враждата на двамата артисти, които не се разбирали въобще и даже отказвали да снимат общи подиуми по време на фотосите на " Бързи и гневни 8 ". Какво и по какъв начин тъкмо се е случило, единствено можем да гадаем.

Марая Кери и Дженифър Лопес
 Снимка 402279

В интервал от 10 години на Марая Кери на два пъти й се случва да каже, че няма визия коя е Дженифър Лопес.

Макар Лопес доста пъти да е казвала, че се възхищава на колежката си и да не разяснява изявленията на Кери, надали храни доста благосклонности към нея.

Джъстин Бийбър и Орландо Блум
 Снимка 402285

През 2014 година в ресторант на испанския остров Ибиса избухва пердах сред Орландо Блум и Джъстин Бийбър.

Според очевидци Джъстин Бийбър се изрича жестоко по адрес на някогашната брачна половинка на Орландо Блум, топ модела Миранда Кер, което предизвика Блум да го удари.

Тейлър Суифт и Ники Минаж
 Снимка 402307

Враждата сред двете стартира през юли 2015 година Тейлър Суифт се усеща наранена от обява на Ники Минаж в Twitter по отношение на премиите на MTV и категорията, в която Тейлър е номинирана.

Следват редица гневни известия сред двете в обществената мрежа. Макар че съумяват да се схванат, да не забравяме, че и Тейлър Суифт, и Ники Минаж поотделно са имали много други разправии със свои колежки през годините, сред които Кейти Пери, Майли Сайръс, Cardi B и други.

Джордж Клуни и Ръсел Кроу
 Снимка 402317

По думите на Джорд Клуни от 2013 година, Ръсел Кроу стартира враждата с него без никаква причина, като ги назовава, дружно Харисън Форд и Робърт де Ниро, изхабени артисти.

След като Клуни му написа, с цел да изиска пояснение за приказките му, Кроу се извинява и даже изпраща книга с поеми.

Парис Хилтън и Линдзи Лоън
 Снимка 402319

Непоносимостта сред американските звезди Парис Хилтън и Линдзи Лоън е една от най-коментираните тематики през последните 10 години и като че ли в никакъв случай няма да завърши.

Линдзи доста пъти е твърдяла, че Парис я е замервала с чаша, цялостна с алкохол. Парис пък непрекъснато се подиграва с Линдзи, като я назовава обществено крадла, алкохолик, наркоманка и така нататък И по този начин до ден сегашен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР