Напоследък стана много популярно да изтъквате своя хороскоп или прословутия

...
Напоследък стана много популярно да изтъквате своя хороскоп или прословутия
Коментари Харесай

Зодиите, които нямат късмет

Напоследък стана доста известно да изтъквате своя хороскоп или прословутия назадничав Меркурий, с цел да оправдаете вашите неуспехи. Но в случай че го погледнете огромно, тогава в действителност можете да се видят най-нещастните знаци на зодиака.

Не става дума даже за тежка карма или проблематичен темперамент. Просто всеки знак има собствен личен светоглед, а някои даже не знаят какво значи да гледаш на света през розови очила. Напротив, те възприемат всичко скептично, а от време на време даже песимистично.
 Късметът ще пристигна вкъщи благодарение на тези 7 предмета Късметът ще пристигна вкъщи благодарение на тези 7 предмета
Според великата пророчица Баба Ванга, вие ще повикате шанса, благополучието и спокойствието да се настанят трайно вкъщи ви, в случай че там...

Козирог

Там, където другите ще приказват за тежестта на идната работа, Козирогът просто ще се заеме и ще я свърши. Личният му баланс, несъмнено, ще бъде възобновен от това. Но несъмнено никой няма да бъде въодушевен от непознатото бездействие. Представителите на този знак са тъжни, че останалият свят не може да съперничи на продуктивността на Козирога. Той прелестно схваща, че би трябвало да работи като за 10-ма, само че по никакъв метод не може да се откаже от тази роля. В противоположен случай просто ще се загуби.

Риби

Едва ли някой е шокиран да види Рибите в листата на най-нещастните знаци. Представителите на този знак са родени страдащи. Тяхната фина креативна същина може да бъде засегната от всичко. Но това не е най-лошото нещо. Това, което ги разстройва най-вече, е, че другите не схващат за какво тъгуват толкоз постоянно и надълбоко. Но никой няма да прегледа и почувства най-красивите моменти от този живот толкоз ясно и пълноценно, колкото Рибите.

Дева
 Кои са трите най-късметлийски зодии през Юли 2021? Кои са трите най-късметлийски зодии през Юли 2021?
Късметът не постоянно е с нас. Понякога се нуждаем от него, а той се крие и не можем да го настигнем. Друг път не се и надяваме да ни наве...

Добре знаем, че човешката природа е надалеч от концепцията за блян. Никой не споделя, че самите Деви са съвършени, само че постоянно са почтени със себе си. Лицемерието на някой различен, или още по-лошо - дълбока илюзия по отношение на техните мощни и слаби страни - слага представителите на този знак в ступор. Казано по-просто, Девите виждат човешката нелепост доста пъти по-често от другите.

Рак

Раците имат едно огромно отчаяние в живота - човешко коравосърдечие. Това може да е персонално по отношение на представителите на този знак или за някои световни проблеми. Но там, където другите цинично махат с ръка, Ракът ще бъде ранен в самото сърце и дълго време няма да може да се помири с обстоятелството, че някой е постъпил грубо или незаслужено по отношение на другите. По различен метод те просто не могат, това е най-състрадателният знак.

Ако сте един от тези четири " нещастници ", не се обезсърчавайте, че имате по-голяма тежест от другите. Най-вероятно, четейки редовете за вашия знак, сте си помислили, че тъкмо описаната линия на вашия темперамент е една от тези, които цените в себе си най-много.

Е, в случай че имате шанса да сте в осемте не толкоз жалки знака, то оттук нататък просто бъдете по-толерантни към приятелите си Рак, Риби, Козирог и Дева. Повярвайте ми, в случай че някой поддържа и се опита да разбере възприятията им в сложни моменти, в никакъв случай няма да го не помни.
 8 неща, които се случват, когато спрем да бъдем отрицателни 8 неща, които се случват, когато спрем да бъдем отрицателни
Не е прелестно да си край отрицателни хора. А и даже когато самите те са такива усещат, че това им вреди. Нека забележим кои осем неща се проме...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР