Напоследък се появиха вълна от обвинения в сексуални тормоз и

...
Напоследък се появиха вълна от обвинения в сексуални тормоз и
Коментари Харесай

Жените, които обвиняват Харви Уейнстейн за сексуален тормоз

Напоследък се появиха вълна от обвинявания в полови тормоз и в изнасилвания против филмовия продуцент Харви Уейнстейн в серия от следствия, оповестени от The New York Times и The New Yorker.

След тези отчети от ден на ден дами се осмеляват да приказват обществено за своя горчив опит с продуцента. 

Повечето от тези хипотетични срещи следват подобен модел на " бизнес срещи " в хотелската стая, които прерастват в напън за полов контакт. Обвиненията датират още от 80-те и включват актриси, асистентки и други чиновници на компаниите на Уейнстейн. 

" Настъпи момента дамите да изпратят ясно обръщение, че това е завършило ", сподели Гуинет Полтроу пред The ​​New York Times.  " Този метод на отнасяне на дамите свършва в този момент. "

Сред имената са известни холивудски звезди, модели и не по този начин известни имена на асистентки и служителки като Лорън О`Конър, която в този момент е изпълнителен шеф на Amazon Studios и някогашен чиновник в компанията " Уейнстейн " ; Амбра Батилия Гутиерес - финалист в състезанието " Мис Италия " ; Лусия Евънс - студентка и актриса; Лора Мадън - някогашният чиновник на " Мирамакс " ; Катрин Кендъл - звезда от " Суингърс " ; Емили Нестор - временен помощник в бюрото на компанията; Лиза Кембъл - английска писателка; Томи-Ан Робъртс, професор по логика на психиката в Колорадо Колидж; Даун Дъннинг; Зоуи Брок - модел и публицист от Нова Зеландия; Луиз Гроболд. Освен тези имена има и няколко, които са поискали анонимност. Всички те под някаква форма са се сблъсквали в предишното с сластния характер на Харви Уейнстейн и описват своя горчив опит.

Вижте и останалите във фотоалерията по-долу.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР