Напоследък се чудя дали хората негодуват или обичат този олигархичен

...
Напоследък се чудя дали хората негодуват или обичат този олигархичен
Коментари Харесай

Този Път Командира Изби Рибата Предколедно! Иван Костов Се Изцепи: Българите Си Обичат

" Напоследък се чудя дали хората недоволстват или обичат този олигархичен режим ", разяснява той. Даде образец с чехите, които реагират на окупацията през 1968 година като вървят пешком, с цел да показват разграничението си от страната. А българите какво вършат - търкат билетчета, с цел да търсят съмнителна облага. По какво да познаем, че българинът е срещу и не обича олигархията - той пазари по лафките, чете вестниците на олигарсите, попита риторично икономистът.

България е нерешителен член на шенгенската зона поради тясната си обязаност с вътрешната олигархия и с непознати ползи, проучва още Костов. Според него неналичието на задоволително доверие у българските управляващи не разрешава да се позволи на страната да действа като част от единната система за отбрана. С България не се обменя сензитивна информация и не може да й се позволи да издава шенгенски визи, уточни Костов на въпрос дали би трябвало да одобри отчасти присъединение в Шенген или да упорства за цялостно. " При тази неустановеност на това какво ще се случи с конфиденциалната информация, е прекалено много да се упорства да влезем в шенгенската зона ", уточни той.

Допълни, че на процедура България не е пълновръстен член на Европейски Съюз доколкото тя продължава да бъде следена като рискова страна, не е допускана до вътрешните кръгове – еврозона, Шнген. Тя е в периферията с незавършени процеси на демократизацията, с институции, които още не могат да се оправят с тежките задания като обезпечаване на върховенството на закона, уточни Костов.

Според него България е в неизживяна политическа рецесия. " България към момента в цикъл на политическа рецесия, а в случай че още веднъж има предварителни избори, тази рецесия ще продължи ", предвижда още някогашният министър председател.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР