Напоследък принц Уилям изглежда по-уверен от всякога. Големият син на

...
Напоследък принц Уилям изглежда по-уверен от всякога. Големият син на
Коментари Харесай

Като една истинска бъдеща кралица: Кейт изгради увереността на Уилям

Напоследък принц Уилям наподобява по-уверен от всеки път. Големият наследник на лейди Даяна прави усещане напоследък с доброволно и устойчиво държание на всяка среща или различен формален ангажимент – приказва с хората свободно, майтапи се и кара всеки към себе си да се усеща удобно в компанията му.



Това, считат специалисти по езика на тялото, напълно не е инцидентно. Тази убеденост, безапелационни са те, се дължи на брачната половинка му Кейт Мидълтън, която поданиците на Обединеното кралство просто обожават. Те означават, че като дребни и Хари, и Уилям са били затворени и срамежливи деца. При огромния брат обаче нещата са се трансформирали с времето и централна роля за тази смяна има херцогинятa на Кеймбридж.

Еволюцията в държанието на престолонаследника е видно след женитбата му за Кейт. Липсват мимиките и жестовете от детството, които са издавали по-затворената му натура, показват специалистите. Поведението и на двамата през днешния ден демонстрира, че те са към момента влюбени, което кара принца да се усеща благополучен. Фактът, че брачната половинка му го е дарила с три прелестни деца, също поражда възприятие на мира и задоволеност у херцога на Кеймбридж. Няма по какъв начин да не отбележим, че самочувствието на принца се гради и върху класата и стила на Кейт, която е фаворитка на милиони хора освен на Острова, само че и по целия свят.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР