Напоследък идеята за правилното и здравословно хранене вече не е

...
Напоследък идеята за правилното и здравословно хранене вече не е
Коментари Харесай

Ето как лесно да подобрите сексуалния си живот

Напоследък концепцията за вярното и здравословно хранене към този момент не е чак толкоз непозната. Като се акцентират какви ли не изгоди от него – възстановяване на имунитета, лекуване на някои болести, физическа устойчивост и каквото още се сетите. Но рядко се загатва по какъв начин се отразява на либидото и кои минерали и витамини го подкрепят. Затова през днешния ден ще си поговорим за магнезия и по какъв начин той усъвършенства половия живот, написа trafficnews.bg.

Здравословният полов живот е значителен аспект от всяка сполучлива връзка, както и построява по-голяма непосредственост сред сътрудниците. За страдание, доста фактори могат да окажат отрицателно въздействие върху половия живот, само че един от главните сигурно е сесът.

По какъв метод стресът въздейства отрицателно върху секса?

Стресът може да наруши доста половия живот, понижавайки либидото и предотвратявайки достигането на оргазъм. Като „ бонус “ е напрежението, което се усеща във връзката като цяло. Преживяването на стрес въздейства отрицателно върху половото интензивност – както във връзка с желанието за секс въобще, по този начин и във връзка с половото задоволство. Тази взаимовръзка е доказана и от изследване, съгласно което „ по-високият стрес в всекидневието е обвързван с по-ниски равнища на половата интензивност и понижаване удовлетворението от връзката като цяло “.

Също по този начин не е извънредно стресираща мисъл, прокраднала се по време на секс, да унищожи напълно прекарването. Стресът кара тялото да създава кортизол, а кортизолът попречва отделянето на всички подпомагащи възбудата хормони. Освен това, когато човек е уплашен по време на секс, той не може да „ излезе от главата си “ и да се концентрира върху тялото си – което в действителност е ключът към половото наслаждение.

Как магнезият усъвършенства секса?

Магнезият е значим за цялостното действие на тялото, както и за неговата релаксация. Високите равнища на стрес могат да объркат хомеостазата на магнезия. Дефицитът на магнезий в тялото в допълнение утежнява обстановката. Ето за какво човек би трябвало да приема задоволително огромно количество магнезий всеки ден – като се стреми да яде повече храни, богати на магнезий и(ли) да взима хранителна добавка магнезий.

Магнезият оказва помощ за разпределяне на мускулите и облекчение на напрежението – два доста значими фактора за удовлетворяващ полов живот. Представете си какъв брой по-добре бихте се чувствали, в случай че душевен и физически се чувствате по-спокойни и отпуснати? По този метод сигурно ще можете доста по-лесно да се настроите на секс вълна и да се наслаждавате на протичащото се в спалнята.

БОНУС

Представяме ви няколко храни, богати на магнезий, които в същото време са и афродизиаци. Защо потребното да не се съчетае с приятното.

Ето и кои са те Бадеми, Кашу, Черен шоколад -60-69% какао, Авокадо, Банан, Ябълка и други.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР