Наполи и Барселона оставиха за реванша развръзката на двубоя им

...
Наполи и Барселона оставиха за реванша развръзката на двубоя им
Коментари Харесай

Наполи и Барселона оставиха развръзката за реванша

Наполи и Барселона оставиха за реванша развръзката на дуела им от осминафиналите в Шампионска лига, откакто приключиха 1:1 в първия мач на стадион " Диего Марадона " в Неапол.


Първото полувреме приключи без гол, само че играта не бе толкоз безлична, колкото бе резултатът. Гостите бяха по-активната страна, владееха повече топка, сътвориха и повече рискови положения, въпреки домакинската врата да остана суха.

Картината не се промени доста и през второто полувреме, като на моменти гостите оказваха сериозен напън. Час игра след началото на мача при дълготрайно нахлуване на каталунците Педри преодоля домашен бранител тъкмо пред наказателното поле и подаде към Левандовски. В 60-та минута полякът с голмайсторски усет шутира в кулоар сред други двама бранители и прати топката във врата на отличния другояче вратар на домакините Мерет.

Каталунците може и да удвоят, само че след 15 минути домакините стигнаха до тъждество посредством Виктор Осимен, с помощта на пословичните недостатъци в каталунската защита.

В другия мач от сряда Порто попари Арсенал с надвит гол в добавеното време за крайното 1:0. На " Ещадио до Драгао " Галано се разписа в 94-та минута, с цел да донесе триумфа на " драконите ".

Реваншите в двете срещи ще се играят на 12 март. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР