Наполи - Барселона и Интер (Милано) - Атлетико (Мадрид) са

...
Наполи - Барселона и Интер (Милано) - Атлетико (Мадрид) са
Коментари Харесай

Големите се разминаха на жребия за 1/8-финалите в Шампионската лига

" Наполи " - " Барселона " и " Интер " (Милано) - " Атлетико " (Мадрид) са най-интересните двойки на осминафиналите в Шампионската лига.

Жребият бе теглен през днешния ден и пожали огромните любимци за продобиване на най-престижния европейски клубен шампионат.
Вижте двойките
" Порто " - " Арсенал "

" Наполи " - " Барселона "

" Пари Сен Жермен " - " Реал Сосиедад "

" Интер " (Милано) - " Атлетико " (Мадрид)

ПСВ " Айндховен " - " Борусия " (Дортмунд)

" Лацио " - " Байерн " (Мюнхен)

" Копенхаген " - " Манчестър Сити "

" Република България Лайпциг " - " Реал " (Мадрид)

Първите мачове ще се играят на 13/14-и и 20/21 февруари. Реваншите са на 5/6-и и 12/13 март 2024 година

Диего Симеоне игра за " Интер ", в този момент ще се изправи против финалиста в миналогодишното издание на ШЛ, отпред на " Атлетико ".

Интересна е двойката сред първенците на Италия и Испания, въпреки че сега и двата отбора не се намират в изключително добра форма. Поради което не са поставяни измежду най-изявените кандидати.

Защитаващият купата си " Манчестър Сити " изтегли може би най-приемливия отбор от урната с непоставените - датския " Копенхаген ", който в групите се оправи с " Манчестър Юнайтед " и " Галатасарай ".

Доста положителни наподобяват възможностите на " Арсенал ", ПСЖ, " Борусия ", " Байерн " и на властелина в историята на надпреварата  - " Реал " (Мадрид).
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР