Напитките са способни да издадат много за характера на човека.

...
Напитките са способни да издадат много за характера на човека.
Коментари Харесай

Разберете какъв е характерът на мъжа, чрез питието, което консумира

Напитките са способни да издадат доста за характера на индивида. Това важи с цялостна мощ най-много за мъжете, защото те са по-изявените фенове на алкохолните напитки. Когато имате среща с чужд мъж, доста елементарно можете да разберете какъв вид човек е, откакто видите питието пред него.

Ето ги напитки и какво те подсказват за господата:

• Бира

Това са хора, които не обичат непознатите неща. Те нормално залагат на едно и също пиво и задачата им в множеството случаи е просто да се провиснал и откъснат от рутината. Ако сте в търсене на мъж авантюрист, най-добре се насочете към различен човек.

• Бърбън

Ако мъжът против вас пие бърбън и всяко последващо пиво е едно и също, този човек знае какво тъкмо желае от живота. Мисленето му не е лимитирано и е подготвен да се впусне в провокациите на живота.

• Водка

Подобно пиво приказва единствено едно – господинът към момента не съумява да се откъсне от младежките си години, когато с другари е купонясвал до зори. Няма неприятно да пофлиртувате с подобен вид, само че не се заблуждавайте, че от цялата тази работа ще излезе нещо съществено. Обикновено всичко трае в границите на няколко дни или седмици.

• Водка със сок

Това се смята за женско пиво, само че предразсъдъците са неприятно нещо. Ако мъжът, с който имате среща, си е поръчал точно водка със сок, напълно не трябва да отстъпвате обратно. Възможно е да обича опитите и провокациите.

• Текила

Чистата текила се пие постепенно. На това пиво би трябвало да му се насладиш, с цел да го оцениш. То, сходно на бърбъна, нашепва за мъж, който тежи на мястото си и знае какво тъкмо желае да получи от живота.

• Шотове

С тези мъже безспорно би трябвало да се внимава. Те са излезли с една единствена цел и тя е да се опиянят не от обич, а с алкохол. Целта им е да се напият и надали ще помнят претърпяното на другата заран. Няма неприятно в това да се позабавлявате и да си давате тостове до 3 сутринта, само че не очаквайте съществено отношение.

• Вино.

Виното е напитка, която се употребява само от ценители. Много хора считат, че алкохол, сервиран в красива чаша, е предопределен само за дамите. Това обаче е голяма илюзия. Ако мъж пие вино и същински му се любува, бъдете сигурни, че пред вас стои крепко стъпила на земята персона, която няма самообладание да ви опознае и то по допустимо най-деликатния метод.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР