Напечени тротоари и фасади на сгради, хиляди климатици, които бълват

...
Напечени тротоари и фасади на сгради, хиляди климатици, които бълват
Коментари Харесай

Къде да се скрием от жегата в големия град?

Напечени тротоари и фасади на здания, хиляди климатици, които бълват огнен въздух от металните си тела. Навън е адска горещина, а на вас ви се постанова да прекарате някакво време в този град? Дори и в най-високите температури можем, даже е наложително да търсим студ, сянка и отмора от жегата.

На кино. Кината, даже и тези отвън вездесъщите молове, са хладно място. Можете умерено да си изгледате един филм, а когато свърши, на открито температурите да са паднали с десетина градуса.

На фитнес. Така и по този начин ще се потим, дано най-малко има цел това потене. Във фитнеса, залата по пилатес или йога нормално има климатик през лятото и това прави потенето най-малко една концепция по-приятно. Че и потребно.

В галерия/музей. Големите градски галерии и музеи са солидни здания, от които дъха студ. В тях може да се научи нещо потребно или просто да прекараме време в другарство с изкуството или науката.



В градския парк. Особено край някой шадраван, който пръска прохлада. Ако имате шанс да задуха малко ветрец, даже може много да се разхладите. Освен това, в парка можете да хапнете, да поработите, да си починете.

На библиотека. Ако имате да убиете някой различен час, може да го изкарате в читалнята на градската библиотека. Там си има периодика и можете да прегледате пресата или някое профилирано издание, за което библиотеката е абонирана.

На басейн. Е, да, ходенето на басейн не е като да убиеш 1-2 часа, то си е целодневно мероприятие, само че кажете, има ли по-прохладно място в горещото лято, в случай че сме принудени да сме в огромния град?

Мола. Добре, няма по какъв начин да пропуснем тази алтернатива. От климатиците в мола може да се възползват майки на бебета, за които часовете сред 11-17 часа не са целесъобразни в най-големите жеги. В мола също можем да съвместим потребно с прелестно.

Не забравяйте, че най-важното нещо в жегите е постоянно да има с вас шише с вода, да пазите главата от слънцето и да не се вършиме на герои, в случай че ви стане зле.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР