Напънала се планината и родила мишка! Спомняте ли си тази

...
Напънала се планината и родила мишка! Спомняте ли си тази
Коментари Харесай

Ултиматумът на В. Симеонов към Борисов - цирк за наивници!

Напънала се планината и родила мишка! Спомняте ли си тази алегория? Днес тя идеално кореспондира и с друга сходна алегория - " Плъховете първи напущат потъващия транспортен съд "!

Е, потъва ли корабът на властта? Пътниците, т.е. българският народ от дълго време е трансфорат в удавник! На фона на цялата тази картина от през вчерашния ден изпъква един " огромен воин родолюбец ", който се напъва да дава ултиматум на Борисов. Нещо повече, пробва се да ползва онази остаряла римска тактичност "разделяй и владей "!

Та, "големият воин родолюбец ", тъй като не му стиска да се изправи очи в очи с Борисов и да му каже от какво не е удовлетворен, е решил да употребява медиите за излиянията си.Същите тези медии, които ни проглушиха ушите за "шумните " му акции по морето и за всичките му "геройства ". И по какъв начин да се изправи "големият воин родолюбец " против Борисов, като единствено преди шест месеца го хвана за шлифера и от Обединени патриоти се трансфораха в Опитомени патриоти! Опитомените патриоти схващат, че когато е належащо, Борисов се разделя без да му мигне окото даже и с най-приближените си, тоест няма да му мигне окото да се раздели и с използваните патриоти.

Сега "големият воин родолюбец " се пробва да го играе ядосан и в случай че успее да уточни и изкупителната жертва за главоболията в тази ситуация, тя ще бъде Николина Ангелкова - министър на туризма. Тя е една от дребното, които се опъват на "големия воин родолюбец " и му пречи да постави еднолично ръка върху туризма. Да не забравяме, че "патриотът " има бизнес в тази сфера - хотели,мотели и така нататък В борбата си против Ангелкова "патриотът " реши дори и да ни заблуждава, че с помощта на него приходите в туризма се били нараснали с 400 милиона лв.! Да се смее ли или да плаче човек? По-скоро да се смеем, а тези, които схващат, към този момент се смеят на всеослушание на изцепките на "големия воин родолюбец "! То и ултиматумът му си е следващия цирк за наивници!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР