Напълно съм сигурен, че ще го победя, защото знам какво

...
Напълно съм сигурен, че ще го победя, защото знам какво
Коментари Харесай

Цитат на деня: Имам много качества, с които превъзхождам Джошуа

" Напълно съм сигурен, че ще го победя, тъй като знам какво мога и знам личните си сили. Не е нищо повече от мен. Напротив. Макар той да наподобява силов и мощен, аз имам доста качества, с които го доминирам. Въпросът е да се приготвя добре и да съм убеден в себе си. "

Това съобщи Кубрат Пулев на конференция в София. Той трябваше да се изправи против международния първенец Антъни Джошуа тази събота в Кардиф. Мачът обаче пропадна поради травма на българския боксьор.

Пулев чака още през 2018 година да се изправи против Джошуа. " Тези договаряния занапред ще вървят, обстановката сега предвещава договаряния. И двете страни имаме предпочитание. И аз желая да играем, да надвивам, имам доста сила. Една такава травма не може нито да ме отклони, нито да ме разколебае за моето бъдеще ", сподели 36-годишният боксьор.

От Международната боксова федерация (IBF) са споделили на Пулев и екипа му, че остава формален кандидат за купата. Плановете на Джошуа за 2018 година обаче включват отбрана на един от другите му пояси и обединителни мачове с Джоузеф Паркър и Дионтей Уайлдър.

" Мисля, че най-вече до година (мачът ми с Джошуа) ще се състои. Трябва да се създадат още един, два, три мача. Може и по-рано. В тежката категория сега е много по-интересно, в сравнение с беше преди година и половина ", сподели още Пулев.

Българинът се изрече много скептично за своя заместител за дуела в Кардиф - Карлос Такам. " То си е малко като подготвителен пердах. Виждате какво вършат хората, за към час от изходно състояние провеждат мач. Това му е като един спаринг на Джошуа. Хубаво е да тренира и да се приготвя за мен ", приключи Пулев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР