“Напълно подкрепяме след поредната провокация. Ние от ВМРО помним!“ Това

...
“Напълно подкрепяме след поредната провокация. Ние от ВМРО помним!“ Това
Коментари Харесай

Юлиан Ангелов: От ВМРО изцяло подкрепяме реакцията на българското външно министерство

“Напълно поддържаме след следващата провокация. Ние от Вътрешна македонска революционна организация помним! “ Това обръщение насочи от своя Facebook профил организационният секретар на Вътрешна македонска революционна организация Юлиан Ангелов към съседите ни в.
Поводът е изявление в телевизионно предаване на проф. Драган Симеунович, който е и.д. шеф на Агенцията по национална сигурност в Белград. “Ние от Вътрешна македонска революционна организация остро реагираме против тенденциозното разпространение на неистини, втълпяване на ненавист към България и българския народ “, пишат в известие до медиите от Вътрешна македонска революционна организация.
 Посланикът на Сърбия бе извикан в Министерство на външните работи Посланикът на Сърбия бе извикан в Министерство на външните работи
На 5 февруари 2021 година посланикът на Сърбия у нас Желко Йович беше извикан на незабавна среща в Българското външно министерство с шеф...
В предаването Симеунович изяснява, че българите са известни със своите зверства, които са направили, където и да стъпят по земята. “Те имаха и отряд за изнасилвания. Масова процедура е да набиват децата на байонетите от пушките и да изнасилват дамите пред очите на околните им “, споделя още сръбският професор.
“Това по никакъв метод не оказва помощ за евроинтеграцията на Сърбия, камо ли за добросъседството сред Р България и Р Сърбия. Всичките тиражирани неистини и насажданата ненавист против българите от страна на професора и и.д. шеф на Агенцията по национална сигурност, могат да се отнасят, и са освидетелствани като дейности, които се правили сръбски бойци и сръбска администрация в Македония, Поморавието и Западните околности. Симеунович дефинира като огромен сръбски воин Коста Печанац, който избива десетки цивилни българи в Босилеград през 1917 година Най-бърза информация може да се направи при прочитането на книгата на френския публицист Анри Пози „ Войната се връща “, който е свидетел на всички зверства и тормоз над българите от страна на сръбската администрация в Македония. Изцяло поддържаме реакцията на българското външно министерство и чакаме публична позиция от страна на Р Сърбия по този проблем “, се споделя още в позицията на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР