Напълно подкрепям г-н Главчев в неговия избор за който и

...
Напълно подкрепям г-н Главчев в неговия избор за който и
Коментари Харесай

Радев: Да се проверят всички потоци с природен газ, които влизат в страната

Напълно поддържам господин Главчев в неговия избор за който и да е министър, тъй като отговорността е негова. Това съобщи президентът Румен Радев.

Той поздрави народните представители за нарастването на заплатите на военнослужещите. По думите на президента той самият от дълго време призовавал за мярката.

Президентът приказва и за контракта с „ Боташ ”:

„ Съзнателно изчаках нервността за „ Боташ ” да стигне своя разцвет, с цел да се види резултатът от некомпетентното и лицемерно отношение към една комплицирана и значима за енергийната ни сигурност материя ”, сподели президентът. Той прикани депутатите да ревизират за какво потенциалът по този контракт не се употребява напълно.

„ Това значи да извършат щателна инспекция от къде и какъв газ внасяме ”, добави Радев. По думите му вероятността договорът за транспорт на газ от Русия през Украйна към Европа да не бъде възобновен през 2025 година е голяма. „ Тогава доста европейски страни ще имат потребност от газ и договорът с „ Боташ ” може да бъде доста преференциален ”, акцентира президентът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР