Напълно обновен-кукленият театър в столичния парк Заимов отваря врати през

...
Напълно обновен-кукленият театър в столичния парк Заимов отваря врати през
Коментари Харесай

Кукленият театър в парка Заимов в София отваря след ремонт

Напълно обновен-кукленият спектакъл в столичния парк " Заимов " отваря порти през ноември. Ремонтирани са салонът, всички пространства на театъра и пространството пред него. За идната година е планувана цялостна реорганизация и на спектакъл „ София ".

София

От 1959-та година, откогато постройката се употребява от кукления спектакъл,са правени единствено козметични поправки. Заради условията за сигурност в този момент местата са по -малко, само че салонът е несравнимо по -комфортен.
Йорданка Фандъкова, кмет на София: Тези вложения нормално по-малко приказваме за тях, само че те са извънредно значими за града, за неговия дух,за неговата атмосфера, с това София е жив и културен град.
Постановките от програмата на кукления спектакъл се връщат на сцената на 5 -ти ноември.

" Най-хубавият подарък " е заглавието на първата премиера, която ще се изиграе в актуализирания салон. Децата ще могат да я гледат още преди Коледа, в средата на декември.

Иван Райков, шеф на кукления спектакъл: Преди време малко се срамувахме от това място и ограничавахме броя на представленията, като в този момент към този момент имаме и проекти тук това реновирано място да проработи и с спомагателни действия.
На финала е и планът за повсеместен ремонт на спектакъл " София ". Очаква се договорът да бъде подписан още тази есен, а реконструкцията да стартира идващото лято.

 Фандъкова: Следващата година ще ремонтираме спектакъл „ София “ Фандъкова: Следващата година ще ремонтираме спектакъл „ София “
Следващата година предвиждаме повсеместен ремонт на спектакъл „ София “. Това съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР