Напълно неоснователно д-р Дечо Дечев е трябвало“ да подаде оставка,

...
Напълно неоснователно д-р Дечо Дечев е трябвало“ да подаде оставка,
Коментари Харесай

Служителите на УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ излизат на протест в защита на директора си

Напълно безпричинно доктор Дечо Дечев е „ трябвало “ да подаде оставка, обявиха те

Работещите от УМБАЛ „ Свети Иван Рилски “ ЕАД декларират подготвеност да стартират ежедневни митинги, в случай че доктор Дечо Дечев бъде отхвърлен от длъжността изпълнителен шеф, и може да прераснат в претенции на оставки, както на министъра на опазването на здравето, по този начин и на цялото държавно управление. Това оповестяват от лечебното заведение.

На 30 януари в 08:30ч. работещите в УМБАЛ „ Свети Иван Рилски “ ще се съберат пред лечебното заведение, с цел да решат какви дейности подхващат от тук нататък и с гледище доктор Дечев да отдръпна подадената от него оставка.

Притеснени от зреещото напрежение Народно събрание „ Защита “ изпрати писмо до министъра на опазването на здравето и министър-председателя по отношение на изложби проблем.

Без никакво съображение, съгласно заетите, изцяло безпричинно изпълнителният шеф на УМБАЛ „ Свети Иван Рилски “ ЕАД доктор Дечо Дечев, е „ трябвало “ да подаде оставка като подобен.

Необяснимо е за какво това се случва, тъй като на всички е известно, че това е един от най-успешните мениджъри на държавна университетска болница, обезпечил постоянното финансово и икономическо положение на болничното заведение, условия на труд и условия за пациентите на висота, привлечени висококвалифицирани експерти, почтени и обективни трудови хонорари, липса на трудови спорове.

Заетите не виждат съображение за освобождение на изпълнителния шеф. По-скоро виждат опит за напън против шефа и против болничното заведение, която е апетитна хапка, с цел да бъде разграбена и унищожена.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР