Нападението в концертната зала Crocus City Hall е повторение на

...
Нападението в концертната зала Crocus City Hall е повторение на
Коментари Харесай

Чрез терора в Crocus Кремъл търси повод за нова война - вероятно с НАТО

Нападението в концертната зала Crocus City Hall е повтаряне на терористичните актове на Каширското шосе от 1999 година Тогава Кремъл разгласи, че зад гърмежите в Москва стоят ислямисти, само че има данни че са проведени от съветските спецслужби – с цел да настроят популацията за война. Само че тогава задачата беше да се оправдае последвалото нахлуване против Чечня, припомнят украински медии.

А през днешния ден? Вероятно Путин се изкушава от концепцията за война с НАТО или атомни бомбардировки в Украйна.

Още преди изборите беше ясно, че след вота обстановката няма да стане по-спокойна, в противен случай – ще е по-опасна. Еднозначно проличава почеркът на съветските спецслужби. Путин получи компетенции на изборите, в този момент му е необходим просто мотив за война

И това, че от сутринта Песков заприказва за война вместо за „ специфична военна интервенция “ не е инцидентно. Явно терористичният акт е квалифициран по-рано, а това с Песков е просто провал.

Нека никой не ни убеждава, че в натъпканата с камери Москва може умерено да се движи отряд от хора с автомати – еднопосочно това е сюжет на спецслужбите.

Ако бяха украинци, биха организирали нахлуване преди изборите, а не след тях. Днешните събития дадоха на Путин претекст за дейности с ексклузивен темперамент, а той от дълго време го искаше.

Сега 100% ще упрекват за терористичния акт „ хохлите “ (така руснаците назовават надменно украинците ), ще вкарат военно състояние и готовност, ще разгласят пълномащабна война, в това число против НАТО. Както се вижда, терористичният акт сътвори прелестно оправдание за това, което без друго властта в Москва смяташе да направи. В тези неща просто няма съвпадения.

В Русия към този момент никой не вярваше в „ денацификацията “ и „ демилитаризацията “, дори съветският представител в Организация на обединените нации Небензя сподели, че един тип „ демилитаризацията “ е реализирана. Сега се появи ново опрощение за войната – да отмъстят за станалото. И не казвайте, че властта няма нищо общо с това.

В Русия нищо не става без единодушието на управляващите, даже терористичните актове. Търсете следите на уредниците в Кремъл.

Сега ще ни предложат версия с диверсанти – също толкоз зле скалъпена, както онази за „ терористката “ Заяц, която сякаш заложила бомбата в колата на Даря Дугина.

Това е като с палежа на Райхстага. Сега Русия я чака единствено изключително състояние, готовност и война.

Сега може да забравите, че е допустимо войната да свърши в близко време, този спор е за десетилетия. Ако стартира да утихва, още веднъж някой ще бъде убит или ще взривят нещо. А „ с терористи не се договаря, ще ги препикават в клозета “ – по този начин Путин се изрече за Втората чеченска война.

И не казвайте, че полицията не е видяла подозрителните хора с автоматите на улицата. Явно някой им е наредил нищо да не виждат. И това не са украинците, а тези, които издават заповеди от самия връх на съветската власт.

Самият Песков сподели, че към този момент вместо спецоперация ще има война, същото писаха и редица военни блогъри. И не щеш ли незабавно се появи мотив.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР