Нападението от 7 октомври е било огромен шок за цялата

...
Нападението от 7 октомври е било огромен шок за цялата
Коментари Харесай

Макрон: Освобождаването на заложници трябва да бъде първата цел

Нападението от 7 октомври е било " голям потрес " за цялата планета, " изключително за Франция ", съобщи президентът на Франция Еманюел Макрон в послание към медиите на британски език по време на визитата си в Израел, съобщи " Гардиън ".


" Споделям мнението Ви, че първата цел, която би трябвало да имаме през днешния ден, е освобождението на всички заложници без никакво съмнение ", сподели той на президента на Израел и упрекна " Хамас ", че си играе с живота.

Той съобщи, че желае Израел да е сигурен, че не е самичък в битката против тероризма. Той дефинира битката против терористичните групировки като " дълг ". Според него " целенасочените интервенции " са нужда.

Макрон съобщи: " Ще създадем всичко допустимо, с цел да възстановим мира, сигурността и стабилността за вашата страна и за целия район. Това, което се случи, в никакъв случай няма да бъде забравено, сигурно. И ние ще бъдем тук през днешния ден, на следващия ден и вдругиден в името на мира и стабилността. Защото тези хора са били убити единствено тъй като са били евреи и са желали да живеят в мир ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР