Нападателят Стефан Мугоша е един от най-опитните футболисти в състава

...
Нападателят Стефан Мугоша е един от най-опитните футболисти в състава
Коментари Харесай

Национал на Черна гора: Срещу България ще бъде много, много по-трудно

Нападателят Стефан Мугоша е един от най-опитните футболисти в състава на Черна гора. Футболистът, който е прекарал сериозна част от кариерата си в Азия, предизвестява за тежки минути против България на следващия ден и акцентира, че ще бъде " доста, доста по-трудно, в сравнение с в Литва ".

Черна гора и България ще изиграят своята пета среща в група " G ", като досега домакините са с пет точки, а българите с 2. Черна гора си потегли единствено с 2:2 от визитата на Литва, което беше признато съвсем като покруса поради обстоятелството, че равенството беше закрепено секунди преди да изтекат петте добавени минути. При триумф черногорците щяха да се изравнят със Сърбия на 2-ата позиция в групата.

" Първият мач с България, който изиграхме през март, беше доста сложен, едвам победихме. Българите направиха много проблеми и на Сърбия, която без подозрение е първокласен тим и изпуснаха успеха на самия край. Ще бъде извънредно мъчно. Много по-трудно, в сравнение с в Литва - и физически, и психически. Но ние сме опитни, ние представляваме страната и би трябвало да се издигнем над това, което ни се случи, да играем допустимо най-добре ", показва нападателят на Инчеон Юнайтед, представен от уеб страницата sportski.me. В първата среща черногорците стигнаха до триумф с 1:0 с гола на Никола Кръстович, само че в последната минута Стефан Савич им избави точките, поставяйки крайник на удара на Георги Русев по диагонала.

С триумф над България на следващия ден селекцията на домакините би запазила някакви шансове за 2-ро място. Мугоша влезе като промяна в Разград, само че постоянно е бил съществена фигура в тима на селекционера Миодраг Радулович.

По мотив настроението в лагера на " соколите ", какъвто е прякорът на отбора на Черна гора, 31-годишният футболист споделя: " Може би е най-добре, че играем след два дни, с цел да можем да забравим мача в Каунас допустимо най-скоро. Трябва да си научим уроците и да създадем всичко, с цел да спечелим ".

" Трябва да се съберем, да се опитаме да спечелим три точки благодарение на почитателите. Все още нищо не е завършило, само че наподобява постоянно би трябвало да вървим по най-трудния път ", приключи Мугоша.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР