Нападателят Ромелу Лукаку беше посрещнат от 500 фенове на Интер

...
Нападателят Ромелу Лукаку беше посрещнат от 500 фенове на Интер
Коментари Харесай

Поне 500 фенове на Интер не мигнаха и срещнаха Лукаку

Нападателят Ромелу Лукаку беше посрещнат от 500 почитатели на Интер при идването си в Милано през 2 часа през нощта локално време. Днес белгиецът ще завърши прекосяването си от Манчестър Юнайтед, който ще получи 65 милиона евро плюс още 10 милиона под формата на бонуси.

До този миг 26-годишният състезател беше в Брюксел, където тренираше с родния си Андерлехт през последните няколко дни. Това му навлече известни проблеми пред управлението на „ алените дяволи”, само че желанието на футболиста да реализира трансфер в Интер и последната оферта на „ нерадзурите” очевидно убедиха британския исполин да не протаква повече прехвърлянето.

През тази нощ Лукаку и неговият сътрудник Федерико Пасторело отлетяха с частен аероплан, като играчът показа този факт с почитателите си в обществените мрежи. Около 500 души от агитката на Интер се изсипаха на летище „ Малпанеза”, с цел да поздравят белгиеца и почтително чакаха до 2 часа през нощта, когато той най-накрая се появи.

Tutta la gioia di #Lukaku: prima notte da interista e sorrisi nerazzurri! - #Fcinter1908 pic.twitter.com/REIUWca24J
— Fcinter1908 (@fcin1908it) August 8, 2019
Футболистът поздрави последователите с усмивка при появяването си, а те му отвърнаха, като започнаха да скандират името му. Очаква се в границите на днешния ден играчът да премине медицински проби и след това да парафира 5-годишен договор против заплата от 7,5 милиона евро на сезон.

През лятото на 2017 година Юнайтед заплати на Евертън 84,7 милиона евро (76 милиона паунда) за играча и до последно опита да минимизира загубите. Все отново Интер сподели съобразителност при договарянията и по този начин се стигна до консенсуса при 65 милиона евро (60 милиона паунда) плюс 10 милиона (9,2 милиона паунда) под формата на
бонуси.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР