Нападателят Радослав Живков вече не е част от ЦСКА. Живков

...
Нападателят Радослав Живков вече не е част от ЦСКА. Живков
Коментари Харесай

Нападател е разтрогнал договора си с ЦСКА

Нападателят Радослав Живков към този момент не е част от ЦСКА. Живков е разтрогнал своя контракт с „ алените “ и е свободен сътрудник, научи Gong.bg . Столичният гранд ще официализира раздялата в идващите дни.

24-годишният футболист е младеж на ЦСКА, само че не съумя да се наложи в първия отбор.

В последните години Живков изкара няколко интервала чартърен в Литекс. През есенния дял на сезон 2022/23 той бе част от Септември, само че изигра и два дуела за родния си клуб в efbet Лига. Те бяха в първите два кръга – против Арда и Локомотив София. Записа и присъединяване в първия мач с Македония ГП за Лига на конференциите, приключил 0:0.

По всяка възможност Живков ще бъде показан като ново попълнение от Спортист Своге в най-близко бъдеще. Заедно с него при „ шоколадите “ ще дебаркира и Иван Митрев, който също като Живков постоянно бе даван чартърен в Ловеч в последните години.

Митрев е младеж на Литекс и ЦСКА, а през предходната 2022 година бе контузен тежко в дуел от Втора лига против Спартак Варна. Вероятно и за Митрев следва преустановяване на контракта с „ алените “, а не нов наем.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР