Нападателят Оливие Жиру заяви, че се чувства щастлив с Челси

...
Нападателят Оливие Жиру заяви, че се чувства щастлив с Челси
Коментари Харесай

Жиру: Остават ми няколко добри сезона, щастлив съм в Челси

Нападателят Оливие Жиру съобщи, че се усеща благополучен с Челси и може да остане в лондонския тим. Световният първенец с Франция е спряган за трансфер в различен тим последните няколко трансферни прозореца, защото по този начин и не може да се наложи като титуляр при " сините " от Лондон.

Въпреки това той бе безапелационен, че го чакат още няколко положителни сезона и той е благополучен в Челси. Последните няколко мача Жиру получи водещя роля в центъра на нападението на своя тим, след травмата на Тами Ейбрахам и не изключително сполучливите игри на Миши Батшуай.

" Щастлив ли съм в Челси? Разбира се. Остават няколко седмици до края на сезона, имаме потребност от победи в мачовете и, може би, нашият тим ще успее да завоюва трофей. Мисля, че ме чакат още 2-3 положителни сезона. Докато пристигна време за диалози за контракти, ще взема решение, само че сложният интервал завърши.

Миналия месец не беше елементарен, само че имах диалог с мениджъра, който ме убеди, че несъмнено ще ми даде късмет. Така в последна сметка се случи. Опитвам се да отплатя на Лампард за доверието в мен. Правя всичко по силите си на терена. Много се веселя, че съм още веднъж в тима, дружно с тази убеденост, която ми се върна. Трансферният прозорец е зад нас, аз съм състезател на Челси, благополучен съм от този тим и това е най-важното ", съобщи Оливие Жиру.

Договорът на футболиста завършва през юни 2020 година, през януари имаше съществени спекулации, че играчът ще продължи кариерата си в италианския шампионат.
Премиър лийг 29 кръг, неделя 8 март  Челси 16:00предстои  Евертън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР