Нападателят на Вашингтон Александър Овечкин не скри емоциите си след

...
Нападателят на Вашингтон Александър Овечкин не скри емоциите си след
Коментари Харесай

Овечкин след гол №802 в НХЛ: Емоционален момент за мен, ще го отпразнувам в бар с хот дог и начос

Нападателят на Вашингтон Александър Овечкин не скри страстите си след отбелязването на 802-ия си гол в Националната хокейна лига. Руската суперзвезда осъществя две попадения за успеха над Уинипег с 4:1 и изпревари Горди Хоу на второто място във безконечната ранглиста при реализаторите в НХЛ. Пред Овечкин е единствено Уейн Грецки, който държи върха с 894 гола.

" Отивам в бара. Хот дог, начос, знаете по какъв начин е. Защо не? ", сподели Овечкин след мача, представен в обществените си мрежи от журналиста Сами Силбър.

Изпреварването на канадеца Горди Хоу в класацията по голове провокира бурни аплодисменти от трибуните и поздравленията на съотборниците.
 Алекс Овечкин изпревари Горди Хоу на второто място в класацията при реализаторите в НХЛ Алекс Овечкин изпревари Горди Хоу на второто място в класацията при реализаторите в НХЛ
" Това е доста прочувствен миг. Родителите ми го гледаха от у дома, жена ми е тук, децата са тук, другари. Специално възприятие е да направя това пред своя аудитория. Те ми дават поддръжка, това значи доста за мен. Това е исторически миг ", сподели Овечкин пред кореспонденти след мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР