Нападателят на ЦСКА-София Али Соу бе награден за играч №1

...
Нападателят на ЦСКА-София Али Соу бе награден за играч №1
Коментари Харесай

Али Соу получи наградата си за играч №1 на деветия кръг в efbet Лига

Нападателят на ЦСКА-София Али Соу бе награден за състезател №1 на деветия кръг в efbet Лига. Той насочи сериозна закана към идващия противник на отбора. В петък вечерта " алените " се изправят против Царско село и са голям любимец не просто за трите точки, а и да си тръгнат с разгромна победа. Той се закани, че ще вкара две попадения в мрежата на новаците в елита, а крайният резултат ще е 3:0 за отбора му. Соу даде предугаждане и кой ще е създателят на другото попадение, с изключение на неговото.
 Наградиха Али Соу за състезател №1 на девети кръг @@@
" Ще победим Царско село с 3:0. Ще им отбележа две попадения, Тиаго или Евандро също ще се разпишат ", предвижда Соу, не без голяма доза самочувствие, като се има поради, че до неотдавна беше непреодолим от жестока голова суша.

" Не считам, че може да се случи да мина в различен тим в България. В България бих играл единствено за ЦСКА. В свободното си време обичам да се виждам с другари и да играя на PlayStation ".
Соу се разписа в мрежата на Ботев в Коматево предишния кръг и това върна увереността му и в този момент очевидно чака да продължи головата си серия против един от новаците в efbet Лига през актуалната акция.

efbet Лига 10 кръг, петък 20 септември  ЦСКА-София 20:00предстои  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР