Нападателят на ЦСКА Кирил Десподов бе награден за играч №1

...
Нападателят на ЦСКА Кирил Десподов бе награден за играч №1
Коментари Харесай

Кирил Десподов: Не знам за интерес от други отбори, фокусиран съм върху мачовете на ЦСКА

Нападателят на ЦСКА Кирил Десподов бе награден за състезател №1 в шестия кръг в Първа лига, откакто означи два гола при успеха над Верея с 4:0.

Талантът на " алените " съобщи, че не знае да има интерес от други тимове към него и е фокусиран само върху мачовете на тима и представянето му.

" Не знам дали има интерес от други тимове. Пишат се всякакви неща, само че не знам дали е по този начин. Фокусирам се върху мачовете.

 Селекцията в ЦСКА продължава
Селекцията в ЦСКА продължава

На " Армията " чакат двама нови

Г-н Хубчев вика много млади играчи. Това е похвално. От нашия тим има дебютант. Националният тим има много огромни шансове. Когато играеш за България, тласъкът е един. Няма различен тласък.

Всички знаят, че Ботев играе много образован футбол. Има много технични футболисти. Там играем мъчно. Няма да е елементарен мач. Но в случай че играем нашата игра, няма да имаме проблем ", стартира футболистът.

Той бе запитан и дали изявите му на стилния подиум пречат на представянето му на терена и по какъв начин му се отразява това, че отнася много похвали.

" Модната линия не е моя, просто върша реклама. Не мисля, че ми пречи на футбола. Не се занимавам професионално и не го върша за пари. Един час, 10 минути... просто оказвам помощ на другар.

Патил съм си към този момент от това нещо. Не мисля, че ще го направя повторно. Не мисля, че ще стартира да хвърча от хвалби от други хора. Знам какво желая, какви са моите фантазии. Това няма да ми пречи. Няма да стъпвам на 10 сантиметра от земята.

 От Монтана успокоиха ЦСКА: Тази година взехме решение, че няма да печелим Купата
От Монтана успокоиха ЦСКА: Тази година взехме решение, че няма да печелим Купата

" За нас шампионата е приоритет "

Изпатих си, когато бях запаса 10 мача. Тогава също не се съгласявах, че се върша на футболист, само че имаше илюзия, че няма да ме извадят от титулярния състав. Извадиха ме. После чакаш шанса.

Спрях да се обаждам. Концентрирах се върху тренировките. Тогава разговарях със Стамен Белчев и той ми сподели: " Ще ти дам късмет. "

Но Манолев играеше мощно. После се контузи. Аз влязох и за шест мача вкарах 6 гола. После треньорът желае, не желае би трябвало да те пуска ", сподели геният, който разяснява, че не всякога може да играе на върха на опциите си.

" Ако всеки мач въвеждам по два гола и върша по две асистенции, нямаше да съм тук. Иначе конкуренцията е много мощна. Не единствено от Лудогорец, а от Левски и Берое. Левски е с 16 точки, ние сме зад тях. Лудогорец е зад нас.

 Димитър Пенев: Исках да ни се падне новото ЦСКА
Пената в характерен жанр: Исках да ни се падне новото ЦСКА

" Изплъзна се по този начин за няколко сантиметра преди да изтегля аз "

Не мисля, че сме прегаряли. По-скоро имаме играчи, които влизат малко по-грубо. Не желая да разясня дали картоните са заслужени или не " приключи Десподов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР