Нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо говори ексклузивно за БНТ само

...
Нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо говори ексклузивно за БНТ само
Коментари Харесай

Жорди Кайседо: В дербитата няма фаворит

Нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо приказва извънредно за Българска национална телевизия единствено ден преди финала за Купата на България, в който неговия отбор ще се изправи против безконечния противник Левски.

Еквадорецът показа, че сега " сините " се намират в изключителна форма, само че добави, че в дербитата няма любимци.

" Левски е в изключителна форма и има страховит тим. В дербитата обаче няма любимец. Мисля, че можем да се наложим, тъй като сме носители на Купата и всеки би трябвало да се преценява с това ", съобщи Кайседо.

Голмайсторът на " алените " разкри още, че счита самия себе си за един от евентуалните герои за отбора на ЦСКА в разногласието за трофея.

" Имаме персони, които могат да измъкнат мача за нас. Аз самият съм подготвен да вкарам. Усещам напрежение върху себе си, само че ще се насладя на момента и считам, че мога да бъда героя за ЦСКА ", съобщи Жорди Кайседо, който се разписа в последния дуел на своя отбор при триумфа с 3:0 против Славия.

Националът на Еквадор разяснява и упованията за цялостни трибуни на националния стадион " Васил Левски ", споделяйки, че това е спомагателен тласък, само че и огромна отговорност.

" Това ще е спомагателен тласък. Имаме привилегията да играем пред цялостни трибуни, само че това е и огромна отговорност ", показа Кайседо.

Накрая нападателят предвижда и крайния излаз от срещата: " 1:0 с мой гол ", съобщи изрично той.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР