Нападателят на ЦСКА Али Соу беше избран за играч на

...
Нападателят на ЦСКА Али Соу беше избран за играч на
Коментари Харесай

Соу: Трябва всеки мач да се стремим да вкарваме много

Нападателят на ЦСКА Али Соу беше определен за състезател на мача, откакто означи първия гол при успеха на „ алените “ с 3:0 над Царско село в дуел от 10-тия кръг на efbet Лига. Той беше очевидно удовлетворен от достижението си, като прикани тимът да се стреми да бележи повече голове във всеки мач.

„ Бяхме по-добрия тим, все пак беше сложен мач. Щастлив съм от успеха. Излязохме доста по-подготвени ментално за втората част и имахме концепция по какъв начин ще пристигна голът. Всеки мач ще е тежък, тъй че постоянно ще би трябвало да играем като през втората част, с цел да реализираме положителни резултати “, съобщи нападателят.

„ Напоследък не вкарваме прекалено много, през днешния ден въпреки всичко вкарахме 3 гола, само че би трябвало да се стремим да вкарваме повече и в идващите мачове. Обещах да отбележа 2 гола за себе и един да бъде вкаран от Тиаго. На 50% бях прав “.

„ Надявам се да продължа с положителната си форма и да подобря достиженията си от предишния сезон. Това ще ни даде късмет да сме сполучливи и като тим през този сезон “, приключи Соу.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР