Нападателят на Тотнъм - Ричарлисон заяви, че няма нищо общо

...
Нападателят на Тотнъм - Ричарлисон заяви, че няма нищо общо
Коментари Харесай

Ричарлисон: Изпратих съобщение на Конте, в което му благодарих за всичко

Нападателят на Тотнъм - Ричарлисон съобщи, че няма нищо общо с уволнението на Антонио Конте. Припомняме, че откакто " шпорите " отпаднаха от Шампионската лига, бразилецът съобщи:

" Този ​​сезон е просто ла***н, аз не играя. Конте ме постави на пейката, това е невероятно да се разбере. Трябваше да стартира с Милан.

След уволнението на Конте " Tyc Sports " спекулира, че Ричарлисон и Кристиан Ромеро са дали ултиматум на Тотнъм по отношение на бъдещето на Конте в клуба.

" Въпросите към мен като футболист и рецензиите към играта ми са част от футбола и аз ги одобрявам. Но няма да понасям да лъжат за мен! Винаги съм имал огромно почитание към Конте и всички мои треньори.

Той ми оказа помощ доста с прекосяването ми в Тотнъм и постоянно, когато имахме проблеми - даже и да бяха обществени - ги решавахме въз основата на диалог и професионализъм - и той може да удостовери това.

Не съм му се противопоставял, тъкмо противоположното. Съжалявам, че не направих задоволително, с цел да остане. Когато си потегли, му изпратих известие, в което му благодарих за всичко и му поисквам всичко най-хубаво, тъй като това заслужава!

От друга страна, журналистът, виновен за тази ужасна неистина, не направи и най-малкото нещо - не беседва с моя PR сътрудник и не ме изслуша. Лош експерт и неприятен човек! Трябва да се срамуваш, TyC Sports! " - написа бразилецът в Twitter.
 Ас на Тотнъм възобнови тренировки
Ас на Тотнъм възобнови тренировки

36-годишният вратар се контузи в края на мача против Манчестър Сити, извоюван с 1:0 на 5 февруари
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР